lördag 15 januari 2011

Ibland stirrar man sig blind på något som inte finns, som om man letar efter något roligt som kanske dyker upp, där i det dolda. Det kan dock vara roligt då man stirrar sig blind då man har tråkigt och svävar iväg i fantasins värld. Man ack så jobbigt då man stirrar sig blind utan att komma någon vart, då blindheten bara blir ett tidsfördriv som inte bidrar med något över huvudtaget!
Så blindhet kan vara både bra och dåligt, kan vi lätt konstatera, hur jag nu kom in på det här kan man undra, men jag hamnade innan i en dålig blindhet men den ledde till något bra!

onsdag 12 januari 2011

min dröm

Jag drömmer varje dag om att mitt barn skall få springa naken i det gröna gräset vid vårt inte ännu köpta sommarhus. Hon skall plocka smultron och gunga i gungan i trädet, dra katten i svansen och hålla en groda i sin hand, hälla vatten i sina träskor och hoppa i vattenpölarna, precis allt detta som jag gjorde på mina barndomssomrar. Allt detta som jag nu minns som det fria livet och som jag ibland längtar tillbaka till om än bara för en kort stund.